Profiteer van de mooiste promoties bij goksites in België

Bij elke goksite of in elk online casino in België zijn regelmatig promoties beschikbaar voor de spelers. U moet dan denken aan speciale loyaliteitsprogramma’s, toernooien en verschillende prijsvragen. Veelal zijn deze extra’s in de plaats gekomen voor de bonussen die Belgische goksites voorheen aan de (nieuwe) spelers uitkeerden. Inmiddels zijn die bonussen door de overheid verboden. Maar dat is eigenlijk helemaal niet erg, want de huidige promoties kunnen voor u als speler ook zeer lucratief zijn!

Loyaliteitsprogramma met extra’s

Voor regelmatig terugkerende spelers zijn er bij de meeste goksites in België mooie extraatjes te verdienen. Vaak beschikt een goksite dan over een zogeheten loyaliteitsprogramma (of in het Engels loyalty program). Als speler krijgt u dan bij elke inzet punten aan uw speelaccount toegevoegd. Hoe meer punten u verzamelt, hoe hoger het level wordt waar u in terecht komt. Elk level opent weer nieuwe mogelijkheden met extra’s om te gebruiken tijdens het spelen of door te kiezen voor cadeaus. Uiteindelijk kan u dat mooie prijzen opleveren zoals elektronische apparaten en soms zelfs een complete auto.

Toernooien om aan deel te nemen

Wist u dat u ook door niet veel geld in te zetten soms grote prijzen kunt winnen? Een van de promotionele acties bij veel goksites in België zijn de verschillende toernooien. U kunt dan een klein bedrag storten ter deelname aan een bepaald spel en de bedoeling is om op dat toernooi zo hoog mogelijk te eindigen. Het toernooi wordt soms live gespeeld. Sowieso is het altijd maar een bepaalde periode of een bepaald tijdvlak beschikbaar om te spelen, bijvoorbeeld op maandagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Als de speeltijd voorbij is ontvangt de winnaar meestal een flink percentage van het door alle spelers ingelegde geld. Soms zijn er ook fysieke prijzen te winnen zoals mobiele telefoons en andere leuke producten.

Val ook in de prijzen!

Wilt u ook extra (speel)geld en mooie prijzen kunnen winnen bij het spelen bij Belgische goksites? Zorg dan dat u veel punten spaart bij de loyaliteitsprogramma’s of doe mee aan de beschikbare toernooien. Zo vergoot u uw kansen drastisch op het winnen van leuke extraatjes.